Ülkülü İlkokulu
ÜLKÜLÜ MAH. ÜLKÜLÜ KÜME EVLERİ ÜLKÜLÜ ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 13 İÇ KAPI NO 1 SİVEREK / ŞANLIURFA
05319172182

VİZYON

Bu bilgi notu 2023 Mayıs ayında atanacaklar içindir. Okulumuz Siverek merkezi 35 km okul servisi bulunmaktadır, yol iyi, yol ücreti bu yıl için 880 tldir. Okulumuz taşıma merkezi olup bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul bulunmakta olup iki katlıdır. İlkokulu için sınıf mevcutu 8-12 , ortaokul için 9-15 arasındadır. Sınıf öğretmeni olarak atanacaklar için sınıf birleştirme yoktur, norm fazlası olmazsınız. Türkçe öğretmeni norm fazlası olacaktır. Matematik öğretmeni ise yeni atanacak iki kişidir ve bir norm fazlası olacaktır. Siverek merkezde depremden dolayı yıkılan yapı yoktur,kiralar 2-3 bin TL arasındadır.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten hür ve demokratik düşünen, bilimsen metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli, ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

2013/2014 Ortaokul bölümümüzden Anadolu Lisesini Kazanan 13 kişi

Normal Eğitim

07.50-14.35

Kalorifeer